04-01-26, 03:27 PM
Strzelnica w każdym powiecie. Jak sobie zrobicie. Gratuluję zapału.
|
Tarcza Bełchatów
|
|
04-01-26, 03:27 PM
Strzelnica w każdym powiecie. Jak sobie zrobicie. Gratuluję zapału.
04-01-26, 04:44 PM
Pozdrowienia dla inwestorów i trzymamy kciuki. Może się uda w tym roku jeszcze zorganizować zawody ?
Jak tylko będziecie mieć zgłoszona strzelnicę zaraz przyjadę na trening
Lorenz .54", Podewils-Lindner .56" i inne
05-01-26, 06:42 PM
05-01-26, 07:21 PM
Nie wiem, czy kulki między drzewami wymanewrują do tarcz.
07-01-26, 11:08 AM
Stowarzyszenie Trzy Twierdze pomaga w organizacji strzelnic w całym kraju. Jako członek Stowarzyszenia płacisz 300 zł rocznie i strzelasz na tych strzelnicach za darmo. Takie przynajmniej jest założenie
08-01-26, 07:29 PM
Tarcza da radę ,Po doświadczeniach w Radomsku wolimy robić sami,
Memoriał Powstańców Styczniowych .
za nami. Pierwsze zawody w tym roku, Nie było łatwo,w Jaworznie na sto metrów strzelamy w takim tunelu. wczoraj nie było wiatru ,po strzałach dym zostawał w tunelu i przez lunetę niewiele można było dostrzec,ale wszyscy tak mieli ,wiec nie ma co płakać, Postanie wybuchło w styczniu a zimy były nie takie jak teraz. Parę zdjęć z zawodów, oraz podziękowania dla Darka od Tarczy Bełchatów.Było nas tylko dwóch ,pozostali działali przy budowie strzelnicy, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() liga 100 ![]() WITWORTH ![]() MINIE ![]() Puławski ![]() to tylko niektóre zdjęcia z osi 100 m strzelano również na 25 m i 50, w tygodniu wstawię parę tarcz,
5 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez compass200.)
Parę tarcz z zawodów,nie są to wszystkie zrobiłem je jak byłem przy tarczach.są lepsze i gorsze jak to na zawodach ,na następnych gorsi będą lepszymi a lepszym może nie wyjść.
![]() Krukowiecki ![]() ![]() ![]() ![]() 100m stojąc minie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() minie karabin wojskowy 100m z łokcia. sharps 100 ![]() sharps 100 leżąc 100m z łokcia, witworth ![]() ![]() ![]() 100m łokiec leżąc ![]() DONALD MALSON 50M JENA RĘKA REWOLWER STOJĄC,
2 godzin(y) temu
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|