Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrzebne przestrzelanie przed zakupem CP
Witam Wszystkich.
Zainteresowałem się bronią CP i przed zakupem potrzebuję sprawdzić swoją przydatność i czy mi będzie pasowało strzelanie z Remingtona 1858 ( myślę, że na tą chwilę inne mnie nie będą interesowały) gdzieś w okolicy Siemianowic Śląskich bo tu mieszkam więc może jak ktoś byłby tak uprzejmy... Wiadomo, że koszty materiałowe i strzelnice bym zapłacił bo tak wypada...
Co do mnie to dawne czasy strzelania w wojsku z KBK AK a krótkiej raczej mało.... oraz teoria CP, użytkowania Remingtona 1858 (raczej Army kal. 44 mnie ciekawi) oraz zachowanie na strzelnicy też jak by już zakodowane, a i pod kątem zawodów w Jaworznie dla tej broni...
Co potrzebuję na tą chwilę: Potrzebuję sprawdzić czy dam radę strzelać z tego w miarę skutecznie do tarczy (oczy już nie te same co kiedyś... i w rękach też już siły mniej...) ale kiedy jak nie teraz... więc może znalazł by ktoś trochę czasu ?
Dzięki i pozdrawiam Wszystkich
Odpowiedz
Chętnie bym Panu pomógł lecz niestety tylko dysponuję rewolwerem Colta Navy i to w wersji Rebel zdaje się. Do tego strzelnica w Siemianowicach Śl. wymaga odpowiednich papierów jak prowadzący strzelanie nota bene takie posiadam. Jeżeli by Pan chciał spróbować postrzelać z Colta to możemy się w jakiś dzień umówić.
Jest jeszcze możliwość wpadnięcia do Jaworzna na strzelnicę Hubertecha w czwartki od godziny 12 do 15 gdzie prowadzę sekcję cp ale i wtedy trzeba się zapowiedzieć by ktoś przyniósł rewolwer.
Lorenz .54", Podewils-Lindner .56" i inne
Odpowiedz
(10-04-25, 10:44 PM)Derek napisał(a): Chętnie bym Panu pomógł lecz niestety tylko dysponuję rewolwerem Colta Navy i to w wersji Rebel zdaje się. Do tego strzelnica w Siemianowicach Śl. wymaga odpowiednich papierów jak prowadzący strzelanie nota bene takie posiadam. Jeżeli by Pan chciał spróbować postrzelać z Colta to możemy się w jakiś dzień umówić.
Jest jeszcze możliwość wpadnięcia do Jaworzna na strzelnicę Hubertecha w czwartki od godziny 12 do 15 gdzie prowadzę sekcję cp ale i wtedy trzeba się zapowiedzieć by ktoś przyniósł rewolwer.

Dzięki za informację...Przemyślę sprawę jakiegoś czwartku jeśli nikt inny nie będzie mógł...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości