Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cud w Starachowicach
Jak donoszą jaskółki zbliżone z PZSS niejaki M.P. na ostatnich zawodach czarnoprochowych ustanowił wedle jakieś nieznanej nowej wykładni nowy rekord Polski w konkurencji Vetterli z sumą punktów 100.

No to są dziwy nad dziwami bo ten rekord ustanowił faktycznie Leszek Myszak na zawodach GP Mazovia dnia 2019-09-21 i wyrównał go  na zawodach Niedźwiadek dnia 2019-10-05 co zostało w protokole z zawodów zgłoszone do PZSS.

Na miejscu niejakiego M.P. byłoby mi normalnie po ludzku wstyd podszywać się pod rekordzistę i załatwiać w niejasny sposób dla siebie ten rekord. 
Ale niektórzy tak mają i gańby tego zdarzenia do końca nigdy nie zrozumieją.
Angry
Lorenz .54", Podewils-Lindner .56" i inne
Odpowiedz
Skoro strzelił 100 punktów z komunikatu to właśnie wynika
Czyli jest aktualnym rekordzistą Polski 2025 Smile
Odpowiedz
Masz specyficzne poczucie humoru ale z taką interpretacją się nie zgodzę Smile
Oto niejaki P.M. wyrównał w konkurencji Vetterli Rekord Polski w 2025 r. i tyle. Nie można ustanowić dwukrotnie tego samego rekordu, można go jedynie wyrównać zwłaszcza w naszym strzelectwie gdzie ilość 100 punktów jest maksymalna.
No i nie ustala się rekordów na dany rok chyba, że chodzi o najlepszy wynik w danym roku ale to nie jest to samo.

Wiem jestem nudziarz ale wkurza mnie fałszowanie rzeczywistości przez niektórych pod siebie.
Zgłosiłby wyrównanie rekordu i nie byłoby sprawy a tak jest żenada i wielki niesmak Sad
Odpowiedz
Pierwszy 100 punktów Vetterli strzelił Rusznik ,ale nie był zgłoszony ,Leszek jest oficjalny rekordzista, reszta to już tylko kalka ,
Odpowiedz
Rzeczywiście zapomniałem o Wojtku a w komunikacie z zawodów istniał wynik 100 punktów nie wiem który to był rok jakie zawody ale ja dopiero raczkowałem. Jak to jest będziemy dzielić włos na 100 .
Czy to były zawody z delegatem, czy bez delegata, czy ktoś miał licencję czy ktoś nie ma licencji, zgłoszony, niezgłoszony.
Byłoby to bardziej czytelne i sprawiedliwe jeśli byłby podany pierwszy rekordzista i współ rekordziści w naszym rankingu.
Odpowiedz
W rankingu celpal.org są tylko wyniki od 2014 r. bo wcześniej mnie nie było w tym sporcie. To co wiem a tarczę widziałem to Rusznik strzelił chyba 130 pkt. ale jak wiadomo liczy się tylko 10 najlepszych Tongue
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości