15-01-26, 09:34 PM
Zima w pełni ale dzisiaj była odwilż i doszło do temperatury prawie plus 4 st. C chociaż o 11 jeszcze było 0 stopni.
Tym razem było nas trzech w tym jeden świeżak czyli Piotrek co ćwiczył z dubeltówki ale dopiero zaczyna powoli rozumieć o co w tym chodzi no i weteran Józek i wasz sprawozdawca.
Jak nam poszło ?
To lepiej zacznę od Józka bo nasz Ironmen znowu pokazał co potrafi ano spójrzcie:
To tarcza na 50 m strzelana z sharpsa stojąc - jest co podziwiać
a tutaj kilka strzałów na 100 m z sharpsa leżąc i nasz bohater w akcji
Mnie tak pięknie nie poszło a strzelałem z Lorenza Jaegra. Wpierw stojąc na 100 m i kicha
a potem leżąc czyli konkurencja Minie i nie było wiele lepiej - przynajmniej częściej trafiałem w czarne
Zawody za dwa dni
Tym razem było nas trzech w tym jeden świeżak czyli Piotrek co ćwiczył z dubeltówki ale dopiero zaczyna powoli rozumieć o co w tym chodzi no i weteran Józek i wasz sprawozdawca.
Jak nam poszło ?
To lepiej zacznę od Józka bo nasz Ironmen znowu pokazał co potrafi ano spójrzcie:
To tarcza na 50 m strzelana z sharpsa stojąc - jest co podziwiać

Mnie tak pięknie nie poszło a strzelałem z Lorenza Jaegra. Wpierw stojąc na 100 m i kicha
a potem leżąc czyli konkurencja Minie i nie było wiele lepiej - przynajmniej częściej trafiałem w czarne
Zawody za dwa dni
Lorenz .54", Podewils-Lindner .56" i inne